събота, 28 септември 2013 г.

Различните видове лаптопи

Видове лаптопи
Много от Вас не знаят, но различните лаптопи биват класифицирани в няколко категории. В тази статия ще се опитам да разясня кои и какви са тези категории, за да знаете точно какво отговаря на Вашите нужди и съответно какво трябва да търсите да закупите.

На първо място имаме стандартните лаптопи. Тези машини са универсални, като можете да ги ползвате за всичко, което се сетите. Те нямат някакво тясно специфично и определено предназначение, като просто пасват на всичко, което бихте искали да свършите с тях.

Има нетбуци. Този вид лаптопи се характеризират с това, че обикновено са изключително малки с много мощна батерия. Те са създадени специално, за да можете да браузвате в Интернет през тях, както подсказва и самото им наименование. Лесни са за пренасяне и имат издръжлива батерия заради слабите ресурси, с които са снабдени.

Обратно на това ултрабуците, друга категория лаптопи, са големи, тежки и са наблъскани с всевъзможни екстри. Те не са удобни за пренасяне, по-скоро трябва да се ползват като стационарни машини. Използват много ресурси, като са създадени специално за забавление и могат да изпълнят всичките Ви желание. Ако искате да играете някоя игра на пълна графика или да се насладите на най-новите филми с уникално качество, то това са лаптопите за Вас.

0 comments:

Публикуване на коментар