сряда, 17 юли 2019 г.

Какво да купим – втора употреба лаптоп или нов?


втора употреба лаптоп
Състезанието между двата вида мобилни компютри – нови или употребявани лаптопи продължава и до ден днешен. И в двата случая съществуват както плюсове, така и минуси, които клиентите трябва да имат предвид.

Интересен е фактът, че мобилните компютри втора употреба водят по точки и това не е просто поредната случайност, а аргументиран факт, за който ще отворим дума в тази статия. Според мнозина употребяваната техника е значително по-търсена, отколкото новата и това не се дължи само на финансовия аспект, но и на много други неща.

Три повода поради, които да купим лаптоп втора ръка

Заради кризата в световен мащаб все по-малко хора успяват да купят нова техника или лаптопи, които да използват за работа или забавление. Когато говорим за използване на съвременен софтуер или игри, то трябва да се знае, че от машината се изисква достатъчно мощност, за да задоволи потребителските нужди. Колкото по-силна е конфигурацията, толкова повече пари се искат от вас и често се оказва, че цената е непосилна за джоба ви.

Новите ноутбуци с по-сериозни хардуерни параметри държат сериозни цифри често надвишаващи 1500 и дори 2000 лева. В този момент може да ви помогне фирма, която продава лаптопи втора ръка, каквато безспорно е Интерсервиз-20, с богата история в бизнеса с ноутбуци, компютри, принтери, монитори и други компоненти.

Втората причина за закупуване на употребяван лаптоп се крие във факта, че цената напълно оправдава качеството. За около 500-600 лева вие получавате преносим компютър бизнес клас, а на същата цена бихте взели нова машина и то от най-нисък клас доста под средното ниво, който няма да отговори на очакванията ви.

Сериозните фирми за употребявана компютърна техника ще ви предложат висока производителност срещу достъпна сума пари, като вие със сигурност ще останете доволни от поръчката си. Нещо повече, клиента взима лаптоп от световно известни производители, DELL, LENOVO и HP а не поредната издънка на някоя случайна компания на пазара.

На трето място, но не и по важност, слагаме качествените материали, от които са направени компютрите и лаптопите втора ръка. Всички те са изработени с една единствена идея - да служат дълго, вярно и надеждно. Тъй като са били достъпни само за големите играчи в бизнеса, където не се правят отстъпки в качеството, в този вид висок клас техника се влагат само качествени и здрави материали. В един момент фирмите подменят техниката си и я продават на световния пазар и така стигат до България.

Машините, които пристигат на родния пазар са от всякакъв вид, но в големите фирми преобладават лаптопите от бизнес клас или Mobile Workstation. Както сами виждате за много достъпна сума може да се сдобиете с употребяван лаптоп, който да ви впечатли с чудесни и балансирани хардуерни параметри. Съвсем нормално е вече да се предлагат секънд хенд лаптопи с процесори Интел Core i5 или i7 от трето поколение с 8 и дори 16 Gb RAM DDR3, както и бързи SSD устройства.

Съвсем естествено на толкова мощен компютър съвсем спокойно може да подкарате дори Windows 10 в съчетание със натоварващи програми за дизайн, анимация, 3D или архитектура.

0 comments:

Публикуване на коментар